Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In i det sista


Vågade hon in i det sista
lägga sig på rälsen
maskerad av sin sorg
tveklöst andas in livets sista ångor
avsluta sina epoker av det drömliv
hon aldrig erfarat (?)




Fri vers av E.B.
Läst 580 gånger
Publicerad 2005-04-22 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.B.