Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla, förstå!

Kan du inte finnas här för mig
bara sitta och viska snällsaker?
hålla om mig och låta mig gråta
säga att allt ska bli bra
få mig att känna mig älskad
ge mig ljus igen!

Kan du inte bara sitta här
på golvet brevid mig?
Bara sitta och smeka mitt hår
få mig att le igen
sådär som du kunde förut!
Få mig att skratta mellan tårarna


För det gör så ont



Kan du förstå det?




Fri vers av CaPsyco
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-01 20:02



Bookmark and Share


    Cammo
Åh, så vackert skrivet. JAg känner igen mig, den där känslan att vilja vara älskad och så. Så målande att jag ser det framför mig
2007-11-02

  Lithia
Åh, känner igen mig :)
Snyggt skriven, mild utan att bli för vag, och känslosam utan att bli klyschig. Bra balanserat!
2007-10-01

  Scar
Skulle jätte gärna vilja sitta tillsammans med dig =)
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

CaPsyco
CaPsyco