Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att skapa


Lindra

Att skapa är att lindra

Jag litar på mina sinnen
har sinnesnärvaro
vet att det lindrar

Vet att jag vågar
söka och vet
att det finns där
min ton slår an mitt ackord
ton i ton blir
mitt alldeles eget tempo

lovar mig
att inte ge upp och
sälja mig billigt

För det tveksamma nöjet
att bejaka andras´

Lovar
att inte
ackordera ut mig,
lovar hålla mig i handen lovar hålla hårt om
mig
även om svårt så svårt så svårt

ser mig i ögonen
spegeln blinkar o ler
hemlighetsfullt




Fri vers av megan
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-10-01 23:31



Bookmark and Share


    eva m h
Håll fast vid vem du är!
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

megan