Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om ord och mening


I glädje

I glädje
Över ord och mening
Sörjer jag det förlorade kaoset

Med list och lust
Händer tår och ibland
tänder

Har jag samlat mening
Kring mig runt mig
Och
Mitt i mig

I dikt och diken
har jag
stapplat
prövat läsa och förstå
Vandrat vilset

Dykt duktigt på djupet och velat nå
Ut och förbi vattnig tomhet
Silat mellan tänderna

Då och då
hållit andan
vägrat svälja

I önskan efter
blodfull mening

Vill skriva in mig i evigheten
Glad om jag lyckas formulera lite verklighet




Fri vers av megan
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-10-03 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

megan