Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insikter känns !


Insikt

Insikt ger utsikt

I ljuset ser jag min skugga

Ser en avsikt jag döper tillförsikt

Numer
Nu






Fri vers av megan
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-10-01 23:37



Bookmark and Share


    eva m h
Felskrivet! Ska vara \"Med inställt sikte\".
2007-10-01

    eva m h
Påminner om min lilla dikt \"Med siktet inställt\"
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

megan