Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett möte kan ställa till


Det skakar om

Ett möte kan ställa till
som inga bomber kan

Hur var det möjligt ?
Vårt möte
frågar jag

Allt är möjligt, tro mig
säger du

Hur röjdes då vägen dit
frågar jag

Dit där det gick att nå utanför
mig
Till dig

För att vi vågade
Båda
Samtidigt
säger Du

Det som blev exklusivt exkluderande andra
Bara för oss !

Vårt möte...
Vägen dit där våra väsen
möttes
var lång var snärjig
säger jag

Utan väsen kan det sägas
Det satte igång en klyvning
kärna mot kärna

Gav rörelse
gav oss båda
energi
Som
Blev mötet
gjorde mötet möjligt
Oss till gagn

Är det sant ? Nej jag misstog mig !

Blir rädd Backar vänder om och
Går ifrån....
Men... stannar upp...
Vågar tveka
vänder om igen och
Vågar !
Gå emot

Rytm tid rörelse, rytm tid rörelse
och - vill jag tillägga

Ruelse
över om jag kommer att våga igen






Fri vers av megan
Läst 204 gånger
Publicerad 2007-10-03 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

megan