Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett andetag i taget


Mind the Gap

Ett andetag i taget

\" Mind the gap \"

Between the \" here \" and
the \" there \"

Mellan här och där
Nu och då
Går på tå

Gör vad som krävs
Håller andan och
släpper efter

Samlar mig
tar
ett steg till

Fotsteg läggs till
fotsteg
Blir långa rader
får starka vader

Vågar gå
vågar
inmuta marken framför

Tror att utrymme finns
Även för mig





Fri vers av megan
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-12 08:44



Bookmark and Share


  Blumma.
Mm.. härlig.
Håller andan och släpper efter, läser en gång till. Jag gillar det ;)

Kram
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

megan