Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln Atlantis



Skola för vår själ
Osynliga tårar och drömmar
Atlantis,har du funnits?
Atlantis vet att hon är annorlunda
hon kommer från Mars
Gick genom ett mörkt rum
ängeln strålade av ljus
och hängde upp sina vingar
på kroken vid dörren
Kristaller på sin tunga skyldighet
Det var en hemlighet,
bara hon visste och ingen annan




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-02 06:54



Bookmark and Share


    Lindizz
själsligt och fint skrivet.
2007-10-02

  hero40
En fin text med själsligt djup!
Applåd!
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt