Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förgängelsen


Nedtecknad


Utsuddad
från den vita ytan

De såg ut att höra samman,
för en tid

Figuren och arket

Bildade en helhet

Nu har sudden befriat arket

Av illusionen återstår bara fragment
som silas bort som dammkorn,
där bilden ej längre står att finna

Som om den aldrig funnits

Arket är kvar,
en ren vit yta,
obefläckat

Ostört




Prosa (Prosapoesi) av Mats VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-10-02 09:01



Bookmark and Share


    Wewill
gud vad fin!! / wewill
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP