Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är störst, sämst och fulast.

 

Jag har ingen självkänsla.

Inget självförtroende.

Jag har ingen humor.

Är okoncenterad och plump.

Lyssnar inte på andra.

Jag säger och gör rätt saker på fel plats.

Jag säger och gör fel saker på på rätt plats.

Så känner jag ibland när min självuppfattning inte är som den ska.

Men oftast är jag nöjd med livet!

Då känner jag mig nöjdast, bäst och vacker.




Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-02 10:12



Bookmark and Share


  Kim VIP
Härligt att höra att det finns fler knäppisar som jag...
2007-10-07

  systra
Ibland är man för mycket, ibland för lite.. Inte så ofta lagom...
Stor förståelse... Bra formulerat
2007-10-02

  Nyfiken drömmare
Så kan man verkligen känna ibland. Vissa dagar är nattsvarta när allt blir fel från början medan andra skiner likt solsken

Jag gjorde en kul övning på en kurs en gång. Då skulle vi skriva en kontaktannons och försköna alla de egenskaper och attribut med oss själva som vi inte tycker om. Det var både befriande och roligt!
2007-10-02

  aftermath
men du har en orädd insikt!
2007-10-02

  R-M
heeej..ryck upp dej!
kan itn va sådär bad!
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin