Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frustrerad

Frustrerad över känslan av otillräcklighet

Frustrerad över känslan att inte vara omtyckt

Frustrerad över klumpen i halsen som kväver mig

Frustrarad över gråten som inte vill komma ut

Frustrarad över panikångesten

Frustrerad över att ha allt, men ändå känna saknad

Frustrerad över att inte veta varför

Frustrerad





Varför ska man må så här?




Fri vers av Dude
Läst 503 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-02 13:12



Bookmark and Share


    Pivvi
Vem är den som inte känner den frustration du beskrivit här?
Du har fått fram ditt budskap genom att beröra en av de känslor som finns hos många människor. Dessutom vårt samhälles eviga \"frustrerad över att ha allt, men ändå känna saknad\" riktigt bra!
2008-02-16

  NågonAnnans
mycket igenkännande dikt. varför skall man behöva må som man gör?
2007-12-16

    Din Mormor
för att världen är en ond plats
2007-10-27

    Kriss
Känner igen mig! Skulle kunna skrivit det själv...kanske inte lika fint dock.
2007-10-17

  Mats Henricson
Tänkvärd och lite deprimerande. Bra !
2007-10-02

  Nyfiken drömmare
Smärtsamma ord som känns i hela kroppen. De berör!
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Dude
Dude