Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten är nattens syster

när ni klär av er
tittar vi ner i marken
mer än vi brukar

betraktar ibland
nakenhet som påminner
om inre mörker

ni får bära skuld
och anklagande blickar
när vi passerar

ni lövtomma träd
ni små höstpåminnelser
ni som blottar er

precis som vi gör
fasadfall i nattligt rus
exponeringsfest

trängsel, svett och brunst
kala grenar till rytmer
av Shania Twain

kravlöst firande
av gemensam ensamhet
frost och förmultning




Bunden vers (Haiku) av boae
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-02 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boae