Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kys

det är då
just innan
strax utanför
alldeles bredvid
när du är nära
så där retnära
nittionio grader
åttionionde minuten
fem komma nio
kys




Fri vers av boae
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-02 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boae