Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så ska det vara

Man ska alltid försöka vara som ett ljus
och ofra sig för det man tror på
jag menar inte att du ska ofra dit liv!

Men det kan var någåt att tänka på




Övriga genrer av Dennis s
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-02 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dennis s
Dennis s