Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man bryter ihop


Bryta ihop

Ibland faller man på knä och bryter ihop.

Man känner tårarna falla längs kinderna.

Men varför...

För att man känner sig illa behandlad?

För att man har blivit sviken?

För att ingen bryrsig?

Eller för att man har förlorat en vän?

Man kanske har fått veta att han ska dö.

och

Man ser honom där glad varenda da och vet att han ska dö.

Du är ledsen men han förstår inte, Han frågar varför men du skakar bara på huvudet.

han vet att något är fel men han förstår inte varför.

du går där ifrån för att inte låta honom förstå...

du gråter för du vet att nästa gång du går förbi hans hem vet du att han kanske inte finns där.


Denna dikt är till den underbaraste ponyn Flash
Som är sjuk och har tumörer.
Ridskole lärarna vill vänta med att avliva honom så de små barnen slipper att lida. Men jag då han är min bästa vän jag står inte ut med att han går där.
De ska ta bort honom efter att alla ridlektioner är slut för somaren.
Det kommer att bli ganska tomt utan honom min bästa vän.
farväl flash de här fyra åren med dig var under bara




Fri vers av Dennis s
Läst 620 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-21 10:39



Bookmark and Share


  harriet
Fint, håller med komentaren under.
2008-05-23

  Kalle.O
Sa talar en sann djurvän!
Fint & sorgligt skrivet...
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Dennis s
Dennis s