Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här dikten handlar om hon och han


familje lycka (Han)

Du vet den där flickan.
Hon som är lika söt som rosens nektar.
Det är det hon är för mig.
Min lilla fllicka.

Du vet den där pojken.
Han som trillar och slår sig.
Han som smutsar ner.
Men han är endå älskad.

Du vet hon som jag gifte mig md
Hon som jag älskar så
Hon som jag lovat att dö för




Fri vers av Dennis s
Läst 996 gånger
Publicerad 2008-04-11 16:28



Bookmark and Share


  harriet
Jäklar vad fint dennis! Det där är riktigt...gulligt, fastnar i hjärtat lixom. keep it up boy! ;)
2008-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Dennis s
Dennis s