Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är lessen


Förlåt älskling

Förlåt att jag svek dig
Ditt smek är nu bara blott en drömm
Hur kunde jag svika dig
Det känns som att spika
Som att jag spikade igen min egen dörr
När jag svek dig

Förlåt
Mina tårar betyder kanske inget för dig längre
Men jag älskar dig välldigt mycket
Jag svek dig
Jag älskar dig
Ta mig tillbaka till din famn

Jag tänker inte svika dig mer




Fri vers av Dennis s
Läst 1416 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-20 14:16



Bookmark and Share


  harriet
vet att du aldrig är online här, och nog inte loggar in mer. därför skriver jag det här; du är förlåten. hundra gånger om, och tillbaka igen. är det någon som ska säga förlåt så är det jag. förlåt. big times.
2009-06-01

  harriet
önskar att det hade varit sant
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Dennis s
Dennis s