Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här mår man nog när det tar slut och din älskade hittar en ny bara några dagar senare!


Bara ett minne

Jag vaknade på morgonen och mådde illa!
Jag hade drömt om någonting jag minns.
Ett gammalt minne jag blir yr när jag tänker på det.
Jag tänker på dig hela tiden och blir yr.
Jag lutar mig frammåt och spyr!

Jag började minnas när jag såg dig första gången.
Ditt blonda hår och din mammas hälsande hand.
Jag kommer ihåg vad min tanke var : Shit är de på skid semester? XD
Jag minns när du och julia pratade bakom min rygg!

Jag minns när våra läppar först möttes och ditt ansikte blev rött
Det tyckte jag var ganska sött och julias skratt.
Det var ekande och jobbigt men det brydde vi oss inte om.

Tanken på att dina läppar har snuddat någon annan det gör mig så illamånde.

Mitt huvud började snurra igen jag gick ut i köket tog någoot att dricka.
Jag fick bilder i huvudet hur han kysste dig och smekte dig.
Hur han tog din fagra lilla kropp på ett sätt jag aldrig skulle mäta mig med.

Illamåendet tog över hela min kropp.

Allt blev dimmigt under mina glasögon och tårarna rann längs kinderna efter att jag ringde dig och förstog vad ni höll på med det gjorde så ont, ont att veta att han skulle få röra din hud känna dig under sina händer det var så förfärligt...

Jag hoppas att du inte längre bara kommer att vara ett svidande gammalt minne, utan att du komemr bli min som vi var menade från början.




Fri vers av Dennis s
Läst 403 gånger
Publicerad 2008-11-01 19:55



Bookmark and Share


  harriet
det där var...ja...vet inte vad jag ska säga. det var inte meningen dennis. jag behövde väll den sortens uppmärksamhet. jag kan lova dig, allt var p.g.a att jag saknade dig. jag är ledsen baby
2008-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Dennis s
Dennis s