Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vishet

Skaffa partner på Vintern!
För på sommaren och våren så är man kär av alla vårkänslor.
så om du älskar någon på vintern fatta då hur det blir på sommaren!




Övriga genrer av Dennis s
Läst 492 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-01 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dennis s
Dennis s