Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var där


Jag var där
Och jag kan försäkra er...

Jag var där och jag
var ensam

Framför mig låg ett blånande
bråddjup

Jag var där och ingen
ska någonsin glömma mig

Hon kom fram i den solbelysta
gläntan liksom elektrifierad

Jag var där
Jag såg henne

Jag var där
Jag säger aldrig var




Fri vers av Örnhjärta - Björnhjärta
Läst 260 gånger
Publicerad 2007-10-02 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örnhjärta - Björnhjärta