Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det normalt?

Att känna rädsla är normalt

Men att vara rädd för sig själv

Är det normalt?

Att inte veta vad ens hjärna kommer spela för spratt

Är det normalt?

Att köra bil i hög hastighet och inte bry sig om vad som händer

Är det normalt?

Att hela tiden vilja fly undan och aldrig stanna upp för att tänka till

Är det normalt?

Att känna panik så fort man sätter eller lägger sig ner

Är det normalt?

Att aldrig lita till sig själv

Är det normalt?



Att ha detta som en vanlig dag

Är det normalt?




Fri vers av Dude
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-02 21:11



Bookmark and Share


    smurfelinan
vad är normalt egentligen?...
bra fråga iaf...
gillar den här texten jätte mycket...:)
2007-12-01

    Din Mormor
normalt, vet jag inte men att det är en svår verklighet för många vet jag...
2007-10-27

  lodjuret/seglare VIP
vad som å ena sidan är en sorts samhällelig norm och vad som är vardag för envar... kan, hur konstigt det än låter, vara \'normalt\'

jag känner lätt igen mig i den här texten

dråparen i mig brukar slå av på takten
dråparen i mig brukar kunna slå ihjäl tiden

din text får förstås
fyra röda äpplen
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Dude
Dude