Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas kan man ju!

Dagar som denna
får mig att hoppas
på en bättre morgondag!




Fri vers av charlotte hedendahl
Läst 512 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-10-02 22:50



Bookmark and Share


  aol
så väl du fångar en innerli önskan gillas bokmärkes
2008-01-18

  Mats Henricson
Att se ljuset mitt i det totala mörkret, DET är STARKT !
Bra snidat på några få rader !
2007-11-21

  ninna
ja det känns igen,hoppet är det som aldrig sviker,hoppas jag.
2007-11-12

    sunnanvind
Så bra tankar! De inger hopp!
2007-10-16

  boen
Ha, ha, så känns det ju ibland.

En kärnfull formulering av närmast ordspråkskaraktär.
2007-10-11

  Lasseman VIP
Denna var bra! jag känner igen det! ibland vänder jag på det! och tänker... hoppas morgon dagen blir så bra som gårdagen! (om den var bättre vill säga).. bra skrivet.. applåder
2007-10-11

  Ulf Lagerholm
den här texten skulle platsa broderad och
inglasad över björksoffan i köket hos i stort
sätt vem som helst, bredvid dom andra i
samma tradition ; Borta bra men hemma
bäst, Egen härd är guld värd, Hem ljuva
hem.. osv
2007-10-03
  > Nästa text
< Föregående

charlotte hedendahl
charlotte hedendahl