Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men för helvete jag är ju din dotter

 

 

Försvarslös vågar jag inte säga emot den behandling du ovarsamt ger mig

Jag är i din makt

Har ingen annan stans att ta vägen

Du sätter mig i ett hörn kastar saker på mig mot mig för att jag ska läsa läxorna

Jagar in mig på toaletten klöser mig med naglarna jag vågar inte komma ut

 

Glömmer inte så lätt

 

Etsas fast in i kropp och själ

påminns då och då och blir så förtvivlat ledsen

Vågade inte visa det öppet då eftersom du inte klarade av att se min smärta

mina tårar

 

När ska jag bli fri och känna mig värd att finnas

älskad välkommen

hur kan jag tro på att nån kan älska mig?




Övriga genrer av Porslinsdockan
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-03 00:45



Bookmark and Share


  Bissen
=( Tårögd... Jag känner igen mig så...! Är du min tvillingsjäl?! Allt jag läst av dig stämmer in på mig jättestarkt...
2007-10-10

  Lasseman VIP
Åhh! snälla du! tro mig du är älskad.. hoppas du får helat din sårade själ och kan bli stark igen!.. finns här för dig.. applåder för att du delar dina känslor här.. kram .. Lasse
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan