Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När drömmar spricker

Sanningen skär med sågtandsblad

drömmarna faller samman

kärleken består i tredje ögats skärpa

likt fyrens ljus i mörker




Fri vers av Rachel Roth
Läst 375 gånger
Publicerad 2005-04-23 14:59



Bookmark and Share


    carimba
Å den här tycker jag om, både inledningen och avslutningen är suveräna, för kärlek håller även för svåra sanningar. Och den lyser i mörkret. Nu när du fått till radavståndet blev den kanonbra!!!
2005-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth