Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrämmande eller avundsvärt?


Död klockan?

 

Det slutgiltiga insomnandet
i en säng med blommigt överkast
med en för liten filt som någon
gjort i slöjden

på nattduksbordet
står ett papperhjärta
i rött med snirkliga bokstäver
till världens bästa mormor

ett adjö blev aldrig uttalat
men en död kanske att avundas
utan smärta eller oro
bara en sista utandning
omsluten av mörker

 

 




Övriga genrer av Catrin
Läst 402 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-10-03 09:35



Bookmark and Share


  noname_realmind
Precis så...
Vackert och tårsvidande...
**applåd**
2007-10-05

  hero40
Vackert skrivet om döden!
Ett stilla insomnande!
Applåd!
2007-10-05

  Maria Zena Viklund
aj den träffade som kniven i hjärtat, år har ingen tid, mormor älskad o saknad för alltid, vackert skrivet!
2007-10-04

  lodjuret/seglare VIP
kanske som den allra sista glimten av glöd i en självslocknande brasa, vilken länge tjänat till att värma och glädja en för \'evig\' tid tacksam skara själar
2007-10-04

    ej medlem längre
Så fint du skriver om döden när den är både väntad och välkommen...
2007-10-03

  navigo
Fin. Bra att du tar upp ett ämne som känns väldigt tabubelagt i vårt samhälle.
2007-10-03

  Jan Linderoth
Du målar med lätta känsliga penseldrag upp en bild som sätter sig mjukt och lite sorgligt, men ändå med det du är så bra på...hoppfullheten!
2007-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin