Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
katten också.


Katten också hon svek mig!

Min hon katt började bli en vuxen fröken!

Hon som varit så kärvänlig och kelig av sig började plötsligt fräsa och blev både kall och avståndstagande. Hon som brukade ligga bredvid mig och spinna hade nu blivit en fräsig och arg katt.

Jag beslutade mig för att följa efter henne en gång när hon gick ut och fann då att hon gick till vårdcentralen.

Där förvandlades hon till en ung sjuksyster och hade ihop det med en ung läkarkandidat.

Jag blev ledsen att hon övergivit mig. Så när hon kom hem frågade jag henne varför hon lämnat mig. Hon svarade inte bara jamade ville ha mat och tog avstånd ifrån mig!

Jag begav mig till vårdcentralen där hon återigen blivit sjuksyrra. Jag frågade då varför hon övergivit mig? Hon tog mig i enrum och förklarade då att hon inte längre hyste några känslor för mig längre.

När hon kom hem förvandlade hon sig från katt till en vacker ung kvinna.

Hon förklarade för mig att hon haft den förmågan att förvandla sig från katt till människa sedan hon blivit könsmogen. Vidare sade hon att jag var en snäll man men att hon inte hyste några känslor för mig längre.

Hon lämnade mitt hem och flyttade ihop med den unge läkarkandidaten.

Än idag saknar jag henne!

Så när er  katt blir könsmogen och förändras så kan det bero på...................

 




Prosa (Novell) av Jean-Michel Orblin
Läst 619 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-10-05 13:18



Bookmark and Share


  aftermath
ja den katten..
minns jag
fint berättat
2007-10-09

    Stormöga
attans..det var ett sorgligt öde att bli övergiven av en katt...de är lömska djur...
2007-10-07

  katt.inc
Underhållande och rolig läsning, katter kan man inte lita på ;-)
2007-10-07

  isabel louise
*ler* vilken härligt underhållande text!
2007-10-07

  charlotte hedendahl
Härlig berättelse! ;D
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin