Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trådar

Trådar

oändliga mängder av trådar
jag drar i en
den snärger sig runt min hals
jag kvävs
får ingen luft
panik
jag släpper

jag drar i nästa
jag sitter fast
kan inte röra mig
jag kommer inte loss
fast i ett omänskligt grepp
panik
jag släpper

yterligare en tråd
mina ben dras upp
upp mot bröstet
hårdare
knäna trycker mot mitt bröst
jag kan inte andas
panik
jag släpper

en tråd till
jag försvinner
kan se omvärlden
men är inte en del av den
ser nära och kära
försöker prata
ingen hör mig
ingen ser mig
panik
jag släpper

fler trådar
frustrerad
misslyckande
lidande
mörker
panik
jag släpper

oändliga mängder av trådar
en av dem leder till lycka
en leder mot ljuset
bort från mörkrets rum
jag vet det
jag känner det




men vilken?
är jag fast?




Trådar




Fri vers av Dude
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-04 12:46



Bookmark and Share


  Filippovna
Väldigt bra. känner igen mig mycket.
2007-12-18

    Kriss
Vilken klockren liknelse! Beskriver precis hur det kan kännas...
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Dude
Dude