Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gruppvåldtäckt



Jag såg en supersöt blondin
Minikjol Bar navel Vackert välvda bröst
Jag såg flera ökända urblåsta
blondiner
Dom vajade som gult gräs om hösten

Plötsligt var jag omringad
och dom var inga svaga nöt

Under lek och skratt förband
dom både ögon och mun
och förde mig bort med bakbundna
händer

Jag kände de styva bröstvårtorna
på de som gick närmast tills de
avlöstes av sina vänninnor

Jag fördes till en mörkt varmt rum
där de mörkt röda sammetstapeterna
bara kunde anas
Musiken var rytmisk monoton

Där bands jag på en hård säng
Och våldtogs hela natten




Fri vers av Örnhjärta - Björnhjärta
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-04 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örnhjärta - Björnhjärta