Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karl och Knyt.

 

 

lilla vuxna varelse
ge mig mer
ge mig en känsla
av att jag lever
få mig att betyda
få livet att betyda

 

rädda vuxna varelser
spela musiken
som rinner hett
i mitt blod
spela musiken
som berättar
sagor för mig
så jag kan berätta
hur det är
med mig



starka rädda män
ge mig sex och kärlek
på samma gång
få mig tro
att det går
för mig
att det går
för mig i livet

 

fantastiska varelser
gå in i mig
se på mig
ta på mig
förgör mig
förarga mig
tillåt allt
som inte tillåts
säg mig
orden
jag längtat att höra

 

säg mig
"du får"
säg mig
"du kan"
säg mig
"du ska"

 

säg mig

 

"whatever happens, break it!"

 

 

få mig att
glömma
allt som inte
räknas
som jag tänker på
för mycket

få mig att
berätta
om allt
som räknas
som jag tänker på
för mycket

 

 

 

 

få mig att
bli hel

 

 

 

min Gud för

 

momentum

 

 

 

 

 

sätt på
musiken


och
knyt

 


mina dansskor

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av fossie
Läst 422 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-04 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fossie
fossie