Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro, hopp och kärlek

Tro på en mening med livet
Tro på att vi har fått en fri vilja av vår Skapare
Tro på att du och jag kan förändra det vi kan
oss själva

Hopp att de ödeläggande krigen snart ska sluta
Hopp att jordens resurser ska delas rättvist
Hopp att vi kan ändra oss
till det bättre

Kärlek mella dig och mig
Kärlek till våra nära och kära
Kärlek till hela mänsklighetn
utan gränser




Fri vers av Margaretha Garp
Läst 669 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-04 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margaretha Garp