Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
川柳 - senryu xlix


morotskaka


åt morotskaka
kaféet runt hörnet från dej

som om du visste

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-05 01:18



Bookmark and Share


    Maria Malm
Påmins om den lustiga känslan, som ibland infinner sig, att man ibland vet när någon är nära.
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer