Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommunicera

Du fyller ut tomheten med orden
vill du kompensera min ordlöshet
orden håller dig ifrån mig
håller dig sysselsatt

Men jag
ville ju bara vila i värmen från din kropp
känna närhet







Fri vers av Nära
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-05 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nära
Nära