Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslostormar

jag vaknar en morgon

solen skiner glatt

en lekfull vind smeker min kind

små regndroppar fuktar min hud

vinden ökar sin kraft

regner blöter mig mer

obehag och välmående blandas väl

åskan mullrar dovt

den smäller lätt

nya känslor blandar sig lätt

spänningen ökar snabbt

åskan, blixten, regnet, spelar sitt mäktiga spel

känslorna svallar i takt, välmående, spänning, obehag

klimax uppnås snabbt

och försvinner igen

det enda är det tysta och blöta kvar

och lugnet lägger sig snabbt 

luften är lätt

harmonin infinner sig snabbt

 

 




Fri vers av liljor,liljor
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-05 09:11



Bookmark and Share


  Carlita
du har ett fint flyt i denna mångbottnade text, jag läser denna med en skön stämning i sinnet. vackert stormat :)
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

liljor,liljor
liljor,liljor