Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En seg förskylning...

Som snoret rinner

rinner hjärnan ut

tv är varm så den ryker

jag vill........

rastlöshet

utled

jag vill

orkar inte

skakar ibland

svetten tar överhand

inget vill sig

 

Wisky

frustningarna kommer snabbt

luften tillströmmar med fart

2 sekunders närvaro

dimman lägger sig

sängen inbjuder till ro

 

Snoret fick ge sig även denna gång

 




Fri vers av liljor,liljor
Läst 312 gånger
Publicerad 2007-10-21 19:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så här kan livet oxå vara ibland! Skönt och veta att den går över...*L*
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

liljor,liljor
liljor,liljor