Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Båtkapellsstriden


Allt vad en riktig kvinna kan



Åhå!

Så tänker jag när Lars-Erik kommer hem med krokodilkött,sebra,känguru...
Jag testade att tillaga krokodil;smaken är ett mellanting av kyckling med lite fisksmak.
Men det var inte värst;det värsta var när jag såg hur köttbiten såg ut!
Fjällen på ryggen ,köttet på ryggen har samma form(krusigt) och det fick mig att tappa aptiten.
Jag smakade,men har sagt att jag inte vill laga sån mat fler gånger.
Vill han ha får han laga själv!

Han blev lite sur;för hur skulle han kunna laga till sånt?
Vad menar du?frågade jag då.......
Men du är ju fruntimmer!sa han
- Så bara för att jag inte har snopp innebär det att jag kan laga till allt som finns i matväg?
Ungefär så,ja!sa han
Men då blidde jag lite helig på honom!!
- Då tycker jag att du ska fixa till den där garderoben jag tjatat om,den som har en bärande vägg!
-Va?? Men det måste en fackman göra!
-Det är klart att du kan fixa väggen själv!
Du är ju karl för i helvete!!!
Han kom på senare att han nog är liiite för inrutad!
Fortfarande är han envis som synden vad det gäller symaskinen.Jag lagar bara kläder och syr gardiner på den.Det är allt jag kan göra med en symaskin!När det är dags för båtkapellet ska jag sätta honom framför maskinen och säga;
- Nu ska jag ge dig måtten på gardinerna jag vill ha,och sen vill jag ha ett par jeans insydda!








Prosa (Novell) av SusanneStrömstedt
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-05 09:36



Bookmark and Share


    sunnanvind
Skrattar!!! Jisses vad bra skrivet ! Tack för helskön läsning!
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt