Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med steg som fallande höstlöv

mot dig

segnande
sneglande
seglande

dansande en dans

virvlande

virrande

du vinande
rött




Fri vers av boae
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-10-05 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boae