Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är det nån som kan morse? (longversion)

 

min hårbevuxna vulva

väntar på din handtyngd

gnuggar eget kött

 

hårrot ropar morse genom blod

elektriska impulser flyter inbunden i plasma

genom ryggmärgs bakhorn

krullar nerver i sin likvor


(ligg still!)


växer sig fylligare på återresa

 

fasta händer

på darrande hud


vill de ut




Fri vers av stronza
Läst 335 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-22 23:04



Bookmark and Share


  tom boreland
roland kan
2007-10-23

  Jan Linderoth
Bättre comeback kunde du knappast ha!! Härligt sensuellt och lockande. Finskrivet och förbannat njutbart!! Du applåderas!!!!!
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar