Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ensamt ljus, slocknat


Igår stod du framför mig
Onsynlig inför mina öppna ögon

Idag står du här framför mig
Verklig och underbar inför hela världen

Igår gick vi bredvid varandra
Du kände min hand, jag rörde bara vid din

Idag går du framför mig
Dina händer om sidan, mina utsträckta, vill känna

Igår fanns du för mig
Öppen och kärleksfull

Idag finns jag för dig
Öppen och vädjande

Du försvann som ljuset i en storm...




Övriga genrer av Sbva91
Läst 319 gånger
Publicerad 2007-10-07 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sbva91
Sbva91