Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klart det fanns något efter ditt \"men\".. men alltså.. jag vet bara inte vad!

Det är söndag hos mig, är det så hos dig också?

och snart är det natt, samarin brusar och bubblar i glaset och tvn

har ett abstrakt mönster, jag kan inte släppa taget.

Och jag har kliat små hål i mitt huvud, jag slutade inte förrens det började blöda.

och nu har jag infektion, utan medicin sitter jag här och sörjer något jag inte har.

Kommer du i mina drömmar i natt också, eller ska vi krocka i min trappuppgång?

Du får hålla min hand, du får hålla mig bara du lovar att blunda när jag tar av mig tröjan.

Det kan vara vi så länge mörkret finns kvar, så länge du inte ser mitt ansikte.

Och om du har tid, så kan vi vara tillsammans och jag kan skriva ditt namn på min badrumsspegel

efter att du har andas ånga på den, så tror jag att du är den enda i hela världen som kan älska mig.




Fri vers av Niz
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-07 21:57



Bookmark and Share


  kata
love it.
2007-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Niz
Niz