Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack alla vänner som gläds med oss...


Villkorslöst


Alla försvarstal
är redan skrivna
en del på osynligt blad
utan förmåga 
nå läsarens ögon

stundtals skrikit
min röst hes åt de försmådda
som inte har viljan
att höra genom ekot
av sin egen röst

har torkat tårar
med tussar av kärlek
på de som lyssnade 
men grät över alltings
förunderlighet

har läkt mina tvivel
i förlåtande ansikten
som berikat till skratt
där förståelsen finns hämtad 
ur erfarenhetens brunn

så i den förvissning
vilar min hand tryggt i din

 

 




Fri vers av Catrin
Läst 754 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-10-08 12:51



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Känsloladdat och vackert !
2007-11-01

    ej medlem längre
Mycket vackert o finurligt skrivet, ömt och skört tack för läsningen
2007-10-17

  hero40
Mycket fina och vackra
ord som applåderas!
2007-10-10

  Fredrik Stillesjö
Hej Catrin!

Stark och vackert, som en fura som reser sig, trots allt, över vindpinad mark... Hälsar Fredrik
2007-10-09

    Bodil Sandberg
Du skriver så vackert om det villkorslösa...här finns kämpaglöd och värme...sprunget ur det rödaste hjärta!!!!
2007-10-09

    Amoreboy
första stycket är favvo...nice
2007-10-09

  Maria Zena Viklund
åh så vackert du skriver här; har torkat tårar
med tussar av kärlek

hela dikten andas ljuvlighet en vacker vikkorslöshet!
2007-10-08

  Jan Linderoth
Jävla Catrin!!! Du vet inte vad du skriver! Du vet inte hur djupt du berör! Eller vet du det? Suckar och torkar varma tårar! Jävla Catrin! Du är SÅ bra!
2007-10-08

  devilsangel
Mycket empati och omtanke i dessa raderna...Tycker du beskriver det bra, att bry sig om...
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin