Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutna fönster


Jag undrar
om det inte har brister
i rim och reson

då jag ömsom sitter
bakom slutna fönster
och blundar

och sedan klagar
över att ljuset
inte når in




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 598 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2007-10-08 16:45



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Tankeväckande text, där orden kort och koncist målar frågorna och kanske något av deras svar.
2009-03-08

  Annika Gustafsson
jo du...vi vågar inte alltid lita på att det bara ska vara bra, haha
2007-10-14

  isabel louise
snyggt skrivet! riktigt bra :)
2007-10-14

  AneLa
ohhhh !! .. klockrent.
2007-10-14

    Bodil Sandberg
Jo det har sina brister...så mycket man mister...när man ruvar i sitt hus...försvinner allt solsken och fröjdeljus - det gäller att öppna sitt hjärta mot dagen..om än det kan vara nog så svårt ibland!!!!Kloka funderingar om konstiga beteenden!!!!!
2007-10-12

  aftermath
fint fångat
vi gör våra val...
2007-10-09

    ej medlem längre
Precist o vackert, bra
2007-10-08

  rebecca d
jajamensan...precis vad jag funderar på....:-))
2007-10-08

  Lilla My* VIP
*Ler*Jajamen...så är det!
Klagan och gnäll med slutna ögon!
Härlig insikt**;)
2007-10-08

  Gunwale VIP
-samtidigt som ögonen hindrar oss från att se...... !!
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist