Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE


En månad med Änglarnas Prinsessa 2

 

 

 

 

lördag morgon
jag vaknade med dig i min famn
du sov fortfarande, en sovande prinsessa
och jag låg där och beundrade
hur vacker du verkligen är

jag kysste dina läppar mjukt
och sakta öppnade du dina ögon och såg på mig
som vanligt så tappade jag andan
för jag älskar dina underbara ögon

klockan var 09.00 när vi vaknade
plötsligt var klockan 15.00
allt vi hade gjort under den tiden
var att mysa och njuta av kärlek

den här helgen
så har vi varit tillsammans i 1 månad
och jag ville lägga himlens alla stjärnor i din hand
jag ville ge dig allt
och älska dig ännu mer

men det blev inte så mycket den dagen
trots att jag ville
men jag klagar inte
för jag fick göra det jag älskar allra mest
- jag fick vara med dig

mörkret kom
och jag ville bjuda dig på mat
gå ut och äta precis vart du vill
eller en mysig hemma kväll med god mat, dryck och levande ljus

det blev en kväll hemma
bara du och jag

och jag ville så gärna göra saker
som jag inte vågade göra då
jag vill sätta på skivan med kärleksmelodier
jag ville dansa med dig runt hela lägenheten
jag vill ställa mig på knä framför dig
och läsa upp de dikter jag skrev på bussen
medan jag såg dig i ögonen

och för att göra min kärlek ännu tydligare
så ville jag bära in dig på rummet
och älska mig dig
med hela mitt hjärta
skulle jag röra din kropp
både din insida och utsida

men det blev inte riktigt så
för jag vågade aldrig sätta i skivan
eller läsa upp mina dikter för dig

för när jag är med dig
så är jag ibland rädd
rädd för att göra något dumt eller larvigt
jag vill inte göra något så att du tror
att jag härmar någon kärleks film
för så är det inte

jag följer bara mitt hjärta
och mitt hjärta skriker efter dig

 

 

 




Övriga genrer av Nicklas VIP
Läst 512 gånger
Publicerad 2007-10-08 19:40



Bookmark and Share


  Матрёшa
\"för när jag är med dig
så är jag ibland rädd
rädd för att göra något dumt eller larvigt
jag vill inte göra något så att du tror
att jag härmar någon kärleks film
för så är det inte\" - uuuunderbart stycke!! Vilken poet du är!!
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP