Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex sex sex


Sex sex sex
Så håret reser sig
och dansar som i storm
Dag ut och dag in
Ständigt och överallt
Helst offentligt
I poetiska omgivningar
Och utan någon som helst
ansträngning

När vi blir törstiga
serveras det bara den dyraste
champagnen
Vi tar fem flaskor
Rakt av

Hästensängen har vi övergivit
för länge sen
Vi har en gammal järnspis
som vi eldar upp
Diskbänken översvämmas
av glassplitter och fönsterrummet
blir till glädje för servicehuset
mittemot

Spy bar brukar stå för
förspelet och låna oss
en eller annan rävboa

Vi gör bara vad som förväntas
av oss




Fri vers av Örnhjärta - Björnhjärta
Läst 339 gånger
Publicerad 2007-10-08 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örnhjärta - Björnhjärta