Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårade känslor

 

 

kanske tur att Poeter.se

inte är ´på riktigt´

 

denna etervärld bakom tangenter

 

för då skulle väl sparkar i huvudet

utdelas - istället för

argsinta blockeringar...




Övriga genrer av Nattviol
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-09 14:06



Bookmark and Share


  Ronny Berk
något kan poeter.se urskiljas som ett koncentrat av livet i stort...
människan är mänsklighetens största fiende...
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol