Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När verkligheten överträffar dikten

 

jägaren jagar rådjur
"bättre att de hamnar
i min frys än på din vindruta"

faller offer för ilsken björn
löpsedlar med stor text
björnen ska genast avlivas!

"han är ju inte riktigt klok -
äta människor!?!"

i skogen samlar björnen
människans alla villebråd

utom pedofilernas offer
de har ju bara två ben
och kan inte springa lika fort

björnen river ner (!) applåder
från alla sammetsögda
klövdjur och mjuktassade individer

- du är vår hjälte!

hur smakade han, den där gubben?
var det någon liten gnagare som frågade

mja, sa björnen, i mitt tycke
alltför salt - nog är björnbär godare!

hans beundrare fnissar i samförstånd

men vad händer nu?
är det inte farligt för dig
här i skogen nu?

jooo, björnen drar lite på det,
men om jag bara hinner
anlita Silbersky
så klarar jag mig nog!

de andra djuren nickar
återigen i samförstånd

förresten, finns det någon här
som har hans nummer?
undrar björnen som med
sin goda hörsel hör

hundskall långt borta...

 

ring 118 118 vetja!

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-09 15:42



Bookmark and Share


  Ronny Berk
poetiskt välnärda underströmmar som mycket uppskattas... ser jag brottsoffer och förövare ... ... men texten kontrasterar med jägaren som den jagade...
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol