Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ser till att din mormor slutar röka.

Det blåste pepparkorn i
de uppblåsbara jättetampongerna
&kravbananerna var gröna.
Glasögonen blev omoderna
men piercings genom simhuden
var accepterat.
De gick skrattandes genom rostfläckarna
med glädjegropar som var
stela av salt
(&bandspelaren hade slutat fungera)
Det var ett nödfall &det var många som föll
&många som åt av den mögliga pajen.

 

Men du, Jag bar min aldeles för stora skjorta med stolthet idag.




Fri vers av ingensoldatdirekt
Läst 465 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-09 20:34



Bookmark and Share


    eventualiteter
\"Det var ett nödfall &det var många som föll\"

det här är ju helt underbart.
ojojoj vad duktig du är!!!
<3
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

ingensoldatdirekt