Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

Jag hamnade uppochner idag
på huvudet liksom och
det var lite bök med att
komma upp igen
eftersom det gick
ganska så fort på nedvägen
fick livet kompensera det
med att sega sig upp för
uppförsbacken och bita
tag i kanten
skratta sista biten
leka lite med blommorna
och dansa för mannen
med glasögon som såg
lite finurligt tuff och cool ut idag
och fröken fräken var inte fräkning
och jag var än mer frekvent
när jag frågade fräcka frågor
efter att jag tagit mig upp
såklart och det är föresten
tur att denna dag inte kommer igen
för det var en väldigt jobbig dag.




Fri vers av ingensoldatdirekt
Läst 461 gånger
Publicerad 2007-10-17 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingensoldatdirekt