Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är en fattig student, vet föresten inte om det är tillåtet att tigga här, men om någon vill fortsätta läsa mina extremt bra och poetiska texter kan ni alltid betta för mitt medlemskap. (OCH ÄR DET INTE TILLÅTET MED TIGGERIER; PLEASE SÄG DET TILL MIG D


ge mig ett förnyat stödmedlemskap

sa herr blåbär i kör med
fröken gredelin
och smorde sina torra
ben med aloe vera lotion

ge mig och ta mig
och göm mig under
filten i kojan i den smutsiga
vita soffan

varför ska jag ge er det?
blir ni lesna annars för
det hoppas jag ej
tillade ä päppel, kramade
luften ur den uppblåsta
bananen
och skröt om
alla tefatt han snurrat

jovars det blir jag
och förkyld är jag

-ska du snyta dig nu då?

-bien sûr!

 

 




Fri vers av ingensoldatdirekt
Läst 525 gånger
Publicerad 2007-10-14 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingensoldatdirekt