Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(rubrik)

Jag sitter &lyssnar på metal 
de skriker &allt med.
Snart kanske jag tycker det är bra.
Snart.
Eller iallafall lite
men just nu sitter
jag mest och önskar
att jag kan få återgå till Timo.

Dunk-dunk-dunk
skrik
wohooo gitarrsolo. xD

Funderar på vad jag ska
ha på mig imorgon
&vad du ska ha på dig 
&om vi kommer att matcha
&om du ens kommer att se
att jag har kläder på mig.


(tokfan, det är klart att han
märker att du inte är naken)

Om jag ska sätta upp håret
eller släppa ut det
&ruffsa till det med en massa
hårspray för den r-r-r-rockiga looken.

(Nejuste du skulle ju krossa emokulturen)

&jag smygkollar din bilddagbok
för fjortonde gången &du uppdaterar den
aldrig även fast du är online konstant.
(eller iallfall när jag är inne &jag tror
lite halvpatetiskt sådär att det är något slags öde.)

 

 

 

 

Rosor är turkosa

 

 

 

 

&jag är helpatetisk?

 




Fri vers av ingensoldatdirekt
Läst 438 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-09 21:02



Bookmark and Share


  JamesDean VIP
vardaglig,ärlig och jag gillar den skarpt!
2008-02-28

  CaPsyco
Tihi, mysig på nått sätt ^^ Fint skrivet :D
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

ingensoldatdirekt