Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dedikerat till min mor som sitter och läser förmodligen.


läser mina läxor och pluggar
till proven, går till skolan
alla mornar, alla dagar

Handlar mat, lagar mat
diskar, städar

fotboll träning
och match
l'etoile dans l'equipe
mais oui!

Spelar flöjt och orkester
och konsert och konserter.

tappar bort nycklar
glömmer jobb
tvättar sällan
stannar hemma från skolan
efter tuffa helger

super ( )
svär (x)
slåss ( )
pussas (x)
kramas (x)
kramas riktigt riktigt hårt så det blir barn ( )
&är ute halva natten hela tiden ( )

ringer inte hem
då mina pengar är slut och
kommer inte hem
då mina krafter är slut

eller så ska jag bara plugga

love me, I'm perfect!




 




Fri vers av ingensoldatdirekt
Läst 482 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-18 19:15



Bookmark and Share


  Johan Nilsson
perfekt dikt iallafall! :)
2007-10-18

    söötsnö
lite ovanligt stuk på den här texten!
mee like ;)
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

ingensoldatdirekt